Lyst til å merke og skilte stier? Bli med på merke-/vardekurs.

Kurs

Fra dato
15. juni 2019 kl. 10:00
Til dato
16. juni 2019 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Kurs, Merkekurs, Varder Og Merker, Stimerking
Arrangør
DNT Valdres
Dette arrangementet er over!

DNT Valdres har stort behov for turglade mennesker som vil være med å gjøre en innsats for å opprettholde vårt allsidige og flotte stinett. Derfor så holder vi kurs i merking og vedlikehold av turstier. 

Kurset gjennomføres lørdag 15. og søndag 16. juni. Det blir teoridel lørdag formiddag og praktisk arbeid resten av dagen samt søndag.

Har du lyst til å være med på dette viktige arbeidet, så meld deg på kurset som holdes av DNT Valdres. Kurset blir avholdt på et lett tilgjengelig sted på Stølsvidda, hvor er ikke bestemt enda. Kurset vil ha en teoretisk del innendørs samt utendørs praktisk arbeid i form av merking /varding av Stølsruta.

Man må medbringe skrivesaker, dagstursekk, termos og klær og fottøy for uteliv siden det også blir praktisk arbeid i felten (merking av rute, vardebygging). 

Nærmere informasjon blir sendt til de påmeldte i juni. Deltakerne må selv ta seg fram til kursstedet, avtal evt. samkjøring med hverandre når deltakerlisten er sendt ut. Oppmøte på lørdag vil være kl 1000, med avslutning ca kl 1600 hver dag, sted blir bestemt senere.

Selve kurset er gratis. Kursdeltakerne dekker selv reise til/fra kurset.

Vi har alltid behov for flere folk til å bidra med merking, og dette er et veldig trivelig dugnadsarbeid!

Påmelding til Torkjell Haugen på torkjell.haugen@dnt.no innen mandag 10. juni.