Perler i Jotunheimen – fire dagers vandring

Fellestur

Fra dato
25. august kl. 12:00
Til dato
30. august kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Jotunheimen
Arrangør
DNT Valdres
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fire dagers vandring gjennom Jotunheimens perler med daler, fosser, fjell og hyggelige hytter!

  • Vi møtes på Leirvassbu til info og orientering om kvelden søndag 25.august.Turen starter mandag morgen med vandring til sjølvbetjenthytta Olavsbu 1440 moh.
  • Neste dag går turen mellom majestetiske tinder nedover Rauddalen til idylliske Skogadalsbøen 830 moh, hvor vi er i 2 netter.
  • Onsdag blir det aktivitet etter været: Topptur i penvær eller ned til Vormli - steinhytta Slingsby overnattet før sin førstebestigning på Storen.
  • Torsdag går turen videre over Friken med fantastisk utsikt inn i Midtmaradalen, ned til Vettismorki og Vettisfossen med ei totalhøyde på 370m, og så bratt ned til Vetti gard turiststasjon der vi overnatter.
  • Fredag går vi ut Utladalen med ville fosser og hengedaler til Hjelle for å ta lokalbussen til Årdal og videre med buss til Fagernes og Oslo.

Turen er klassifisert som krevende og passer for alle som liker en fjelltur og er i vanlig god form. Dagsetappene er 12-18 km og gåtid inkl pauser er ca 8 timer.

Turleder ordner med bestilling av overnatting for alle deltakere. Bindende påmelding. Overnattingskostnader rundt 2000 kr. Påmeldte får nærmere informasjon. Hver enkelt betaler for mat og drikke direkte på hyttene og ordner selv med transport til/fra fotturen.  Se priser her: https://www.dntoslo.no/priser/

Valdresekspressbussen fra Oslo og Fagernes ankommer Leirvassbu kl 20.00 søndag kveld.

Max 12 deltagere.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 22. juni kl 18:00.

Perler i Jotunheimen – fire dagers vandring

Fire dagers vandring gjennom Jotunheimens perler med daler, fosser, fjell og hyggelige hytter! Vi møtes på Leirvassbu til info og orientering om kvelden søndag 25.august.Turen starter mandag morgen med vandring ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anne-Katrine B Norbye
  • Mads Wangensten