3 dages tur med base på Bygdin Fjellhotell m/Seniorgruppa

Fellestur

Fra dato
17. august kl. 10:00
Til dato
19. august kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turkatalog2020_Seniortur, Turkatalog2020
Arrangører
DNT Valdres, Seniorgruppa Valdres
Turområde
Langsua (Huldreheimen) (se kart)
Dette arrangementet er over!

Hva med 3 dager på turer i Bygdin området? Og overnattinger på fine Bygdin Fjellhotel.

Dag 1. Vi kjører til Slettefjell, og starter gåturen på stien til Mugnetind, men før Mugnatjernet svinger vi til høgre, og går mot toppen til høgre, 1346 moh, ialt ca 250 høgdemeter. På toppen er det fin utsikt ned til Fleinsendin og innover mot Bitihorn. Vi spiser matpakken der, og går samme vei tilbake, ca. 4 timer. Deretter kjørevi til Bygdin for innlosjering.

Dag 2. Vi tar båten til Torfinsbu, og går tilbake langs vannet, en fin tur. Når vi kommer til stien, som går til Valdresflye, tar vi den oppover, til vi kommer til stien som går gjennom Fagerdalen, og følger den tilbake til Bygdin, ca. 5 timer (kanskje vi tar en pause på Torfinsbu, og ser oss litt rundt.

Dag 3. Den siste turen er ein fottur ned i idylliske Heimdalen, og der frå over fjellet ned mot Maurvangen med utsyn til tindane i Leirungsdalen og ved Gjende og vakre Sjodalen. Turen er på ca. 10 km og varar 4-5 timar. Vi startar i Heimdalsmunnen og endar turen på ein parkeringsplass mellom Vargebakken og Maurvangen. 

Du må ha med mat og drikke til lunsjen dag 1. Pakkeliste og mer informasjon vil komme etter påmeldingsfristen.

Vi møtes på Shell på Fagernes mandag 17. aug. kl 10 00 og Bensinstasjon på Beitostølen kl 10 45 (avstandskravet gjelder også i bil for andre enn husstandsmedlemmer).

Det er begrenset antall deltager: 12 personer.

Alle turer og aktiviteter skal ha påmelding i forkant, med registrering av navn og kontaktinformasjon. For alle arrangører av offentlige arrangement stilles det strenge krav til sporbarhet ved et eventuelt smitteutbrudd, og en mer løselig registrering på oppmøtestedet er derfor ikke tilstrekkelig. Gjennom krav til påmelding holder vi også kontroll på gruppestørrelsen. Ved oppstart av turen/aktiviteten gjennomføres opprop.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 1. august kl 20:00.

https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

3 dages tur med base på Bygdin Fjellhotell m/Seniorgruppa

Hva med 3 dager på turer i Bygdin området? Og overnattinger på fine Bygdin Fjellhotel. Dag 1. Vi kjører til Slettefjell, og starter gåturen på stien til Mugnetind, men før Mugnatjernet svinger vi til høgre, og går mot ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ester Christensen
  • Bjørn Vegard Johnsen