Onsdagssnerten: Tur på Aurdalsåsen

Fellestur

Dato
3. juni kl. 17:45 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Onsdagssnerten
Arrangør
DNT Valdres
Dette arrangementet er over!

Rundtur på Aurdalsåsen i et vennlig snaufjellsterreng, som er lettgått og lettkupert; med bølgende åser og idylliske småtjern.

Vi følger en sti relativt bratt opp til Frenningen, og fortsetter videre opp til toppen av Fjellenden. Hit er det ca 2 km, 160 høydemeter. Her finner vi en storslått utsikt mot Jotunheimen, mot Spåtind og mot Hemsedal.

Turen fortsetter i småkupert terreng videre mot Heimveglitjedn. Her spiser vi medbrakt nistepakke. Etter en liten hvil fortsetter vi opp til Storstølsknatten, der vi igjen får utsikt over det meste av Valdres.

Til slutt går turen nedover tilbake til Frenningen og parkeringsplassen.

Turen er ca 8-9 km lang, og vi bruker 3-3 1/2 time inklusive pause.

Oppmøte ved parkeringen på Danebu kl 17:45.

Vi følger skilting til Danebu, passer litt forbi, parkerer på parkering rett etter gamle slalåmbakken på venstre side. Det koster 20 kr å passere bommen.

Alle turer og aktiviteter skal ha påmelding i forkant, med registrering av navn og kontaktinformasjon. For alle arrangører av offentlige arrangement stilles det strenge krav til sporbarhet ved et eventuelt smitteutbrudd, og en mer løselig registrering på oppmøtestedet er derfor ikke tilstrekkelig. Gjennom krav til påmelding holder vi også kontroll på gruppestørrelsen. Ved oppstart av turen/aktiviteten gjennomføres opprop.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 1 dag i forkant innen kl 20:00.

https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

Onsdagssnerten: Tur på Aurdalsåsen

Rundtur på Aurdalsåsen i et vennlig snaufjellsterreng, som er lettgått og lettkupert; med bølgende åser og idylliske småtjern. Vi følger en sti relativt bratt opp til Frenningen, og fortsetter videre ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Linda Wickstrøm