Onsdagssnerten: Flaggberget på Leira

Fellestur

Dato
17. juni 2020 kl. 17:30 - 21:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Onsdagssnerten
Arrangør
DNT Valdres
Dette arrangementet er over!

Bli med på historisk tur til Flaggberget på Leira! Dette flagget ble malt i 1905 i forbindelse med at Norge gikk ut av unionen med Sverige.

Vi starter på parkeringen ved rundkjøringen i Leira sentrum, følger Kongsvegen til høyre og videre inn Jordisvegen. Stien tar av til venstre inn i skogen og oppover til vi krysser brua over Leirafossen og videre opp til paviljongen, en god stigning på god sti. Ned igjen går vi nedover mot Garlivegen, krysser den og følger litt av den gamle Kongevegen mellom Leira og Fagernes.  

Dette er en rundtur på ca. 4,5 km og vi beregner ca. 3 timer inklusive matpause i paviljongen. 

Oppmøte på parkeringen mellom rundkjøringen og bensinstasjonen i Leira sentrum kl. 17.30.

Alle turer og aktiviteter skal ha påmelding i forkant, med registrering av navn og kontaktinformasjon. For alle arrangører av offentlige arrangement stilles det strenge krav til sporbarhet ved et eventuelt smitteutbrudd, og en mer løselig registrering på oppmøtestedet er derfor ikke tilstrekkelig. Gjennom krav til påmelding holder vi også kontroll på gruppestørrelsen. Ved oppstart av turen/aktiviteten gjennomføres opprop.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 2 dager i forkant innen kl 20:00.

https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

 

Onsdagssnerten: Flaggberget på Leira

Bli med på historisk tur til Flaggberget på Leira! Dette flagget ble malt i 1905 i forbindelse med at Norge gikk ut av unionen med Sverige. Vi starter på parkeringen ved ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Nina Horn Steindebakken