Dagstur til Skredalsfjellet i Øystre Slidre m/Seniorgruppa

Fellestur

Dato
30. juni kl. 09:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangører
DNT Valdres, Seniorgruppa Valdres
Turområde
Langsua (Huldreheimen) (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fra varden på toppen av Skredalsfjellet 1397 moh har man 360 graders utsikt til Keisern og Skåbufjella i nord. Videre - Skaget og Svarthammarn, Rundemellin, Kjølafjellet, Gravfjellet, Brummaknatten. Vestover ser man Bitihorn, Falketind, Torfindstindene, Rasletind, Besshø og mange andre topper bakafor og framfor.

Oppmøte på Shell på Fagernes kl 09.00 for felleskjøring. Kjør RV 51 til Skammestein. Avreise fra Skammestein kl 09.40. Vi kjører Vinstervegen  retning Skindro. Bompenger kr 50. Parkering ved sauekveet etter Stryta før veien bikker ned mot Skindro. 

Lengde på turen en vei, ca 2 km 

Høydeforskjell  228 m, og samme vei  tilbake. 

I området finnes en fangstgrav som vi prøver å finne.  

Kartblad, Øystre Slidre. 

Turen går på fin sti hele veien i vakkert fjellterreng, litt bratt enkelte steder. På toppen er det en flott varde med fantastisk utsikt innover i Jotunheimen. Det er flere stier i området, så har vi lyst på lengre tur kan vi fortsette opp mot Stryteberget.

Alle turer og aktiviteter skal ha påmelding i forkant, med registrering av navn og kontaktinformasjon. For alle arrangører av offentlige arrangement stilles det strenge krav til sporbarhet ved et eventuelt smitteutbrudd, og en mer løselig registrering på oppmøtestedet er derfor ikke tilstrekkelig. Gjennom krav til påmelding holder vi også kontroll på gruppestørrelsen. Ved oppstart av turen/aktiviteten gjennomføres opprop.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 2 dager i forkant innen kl 20:00.

https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

Dagstur til Skredalsfjellet i Øystre Slidre m/Seniorgruppa

Fra varden på toppen av Skredalsfjellet 1397 moh har man 360 graders utsikt til Keisern og Skåbufjella i nord. Videre - Skaget og Svarthammarn, Rundemellin, Kjølafjellet, Gravfjellet, Brummaknatten. Vestover ser man Bitihorn, ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kari Borgny Fjelltun
  • Beate Sunde Knutsen