Tur langs Stølsruta frå Nøsen til Jaslangen

Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Fottur, Stølsliv
DNT Valdres

Me møtes ved merket parkeringsplass på nordsida av Panoramavegen ved Nøsen. Derfra går me til stølslaget Jaslangen. Ved ankomst Jaslangen byr turleiar på stølskaffe eller annet foretrukket tystedrikke på Granlistølen. Ta med niste sjøl. Retur til bilen kan ordnes av turleiar eller deltakere organiserer dette sjøl. Velkommen til ein triveleg tur.

Vegbeskrivelse til oppmøtestad:

• Frå E-16 i Ulnes eller Røn kjøyr til Vaset, følg Panoramavegen vidare til Nøsen(bomveg) og parker ved angitt p-plass på høgre side.
  • Frå Robru eller Ulsåk i Hemsedal, følg Panoramavegen gjennom Lykkja til Nøsen(bomveg),fortsett til angitt p-plass på venste side av vege.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 17. juli kl 20:00.

Les om Stølsruta her: https://valdres.dnt.no/Stolsruta/

Tur langs Stølsruta frå Nøsen til Jaslangen

Turen frå Nøsen til Jaslangen går etter oppmerket stig frå stølslaget Nøsen i lettkupert terreng med flott utsikt over området rundt. Me møtes ved merket parkeringsplass på nordsida av Panoramavegen ...

Kontaktinformasjon:

Turleder: