Dagstur til Marabotnhødnet m/Seniorgruppa

Fellestur

Dato
31. juli kl. 09:30 - 16:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangører
DNT Valdres, Seniorgruppa Valdres
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Marabotnhødnet 1378 moh har flott utsikt til Bygdisvatnet og Jotunheimen.

Vi kjører til Slettefjell og mot Ole, hvor vi starter gåturen.  Først lettkupert inn mot stien til Yksedalsbu, så følger vi den videre, opp et lite stykke hvor det blir litt brattere stigning før det flater ut nærmere toppen. Oppe på ryggen svinger vi fra stien, mot toppen.

Turen tar ca. 4 timer og ca. 350 høgdemeter, vi tar oss en god matpause på toppen. Hvis noen ønsker det, er det fint å gå langs høgderyggen, videre innover mot Yksedalsbu.

Ta med mat og drikke til pausen.

Vi går samme vei tilbake til bilene. 

Oppmøte på Shell kl 9 30 og Beitostølen bensin kl 10 15 (avstandskravet gjelder også i bil for andre enn husstandsmedlemmer).

Alle turer og aktiviteter skal ha påmelding i forkant, med registrering av navn og kontaktinformasjon. For alle arrangører av offentlige arrangement stilles det strenge krav til sporbarhet ved et eventuelt smitteutbrudd, og en mer løselig registrering på oppmøtestedet er derfor ikke tilstrekkelig. Gjennom krav til påmelding holder vi også kontroll på gruppestørrelsen. Ved oppstart av turen/aktiviteten gjennomføres opprop.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 2 dager i forkant innen kl 20:00.

https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

Turleder Ester Christensen tlf. 91818842, om du har spørsmål.

Dagstur til Marabotnhødnet m/Seniorgruppa

Marabotnhødnet 1378 moh har flott utsikt til Bygdisvatnet og Jotunheimen. Vi kjører til Slettefjell og mot Ole, hvor vi starter gåturen.  Først lettkupert inn mot stien til Yksedalsbu, så følger vi den videre, opp et lite stykke ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ester Christensen