Avlyst Onsdagssnerten: Rundtur Kviteberg og Valakamben

Fellestur

Dato
5. august kl. 16:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Onsdagssnerten
Arrangør
DNT Valdres
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Det er bare en påmeldt.

Vi går gangveien gjennom Fagernesparken, opp Nesjordet, og til Kviteberg (542 moh). Her er mye gammel historie om husmennene som bodde her oppe. Flott utsikt over Fagernes.

Videre bratt opp til Valakamben (715 moh.), stien her kan oppleves som noe luftig, men er sikret med tau. Vi følger god sti videre forbi et nytt utsiktspunkt. Kommer ned ved Valdres Auto, følger fortau og gangvei langs elven tilbake til parken og utgangspunktet.

Hele turen er ca. 8 km og tar ca. 2,5 time. 

Oppmøte: parkeringsplassen ved Shell på Fagernes.

Alle turer og aktiviteter skal ha påmelding i forkant, med registrering av navn og kontaktinformasjon. For alle arrangører av offentlige arrangement stilles det strenge krav til sporbarhet ved et eventuelt smitteutbrudd, og en mer løselig registrering på oppmøtestedet er derfor ikke tilstrekkelig. Gjennom krav til påmelding holder vi også kontroll på gruppestørrelsen. Ved oppstart av turen/aktiviteten gjennomføres opprop.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 2 dager i forkant innen kl 20:00.

https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

Onsdagssnerten: Rundtur Kviteberg og Valakamben

Vi går gangveien gjennom Fagernesparken, opp Nesjordet, og til Kviteberg (542 moh). Her er mye gammel historie om husmennene som bodde her oppe. Flott utsikt over Fagernes. Videre bratt opp til Valakamben (715 moh.), stien ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Anne Reidun Tvenge