Avlyst Onsdagssnerten: Rundtur Glennatind-Køltjernet-Marsteinknatten

Fellestur

Dato
19. august kl. 16:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Onsdagssnerten
Arrangør
DNT Valdres
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Det er kun en påmeldt

Turen fra Fagernes sentrum og opp til Glennatind, blir som å gå fra fjord til fjell.

Turen starter fra Shell i Fagernes. Vi følger grusvegen fra ungdomsskolen opp mot Marsteinhøgda. Tar stien gjennom skogen opp til Ranheimsbygda. Tar til venstre på Stokkebrynsvegen og følger den opp til Raneisvegen. Følger videre Vatningsvegen oppover gjennom et hyttefelt. Vegen går over på traktorveg som går opp til høyre. Denne følger vi til vi kommer til ei informasjonstavle og Helselags-kasse. 100 meter videre kommer vi til selve Glennatinden.

Videre følger vi stien innover mot Køltjedn. Her er det veldig fint å raste. Følger så sti rundt tjednet og går nedover en traktorvei til vi igjen kommer inn på Vatningsvegen i en krapp sving. Her går en sti ned til høyre som vi følger forbi Nyvegtoppen og ned til Ranheimsvegen. Litt til høyre tar vi så en sti gjennom skogen til vi kommer ned til kommuneskogen i Nord Aurdal og tar avstikkeren ut på Marsteinknatten.

Herfra føger vi stien til Marsteinhøgda og videre gangveien ned igjen til sentrum og utgangspunktet ved Shell. Hele rundturen om Køltjednet og Marsteinknatten er på ca. 8,5 km. 

Dersom noen ønsker en kortere tur kan det avtales oppmøte ved krysset Ranheimsvegen-Vatningsvegen. 

Husk gode joggesko, drikke og en matpakke.

Alle turer og aktiviteter skal ha påmelding i forkant, med registrering av navn og kontaktinformasjon. For alle arrangører av offentlige arrangement stilles det strenge krav til sporbarhet ved et eventuelt smitteutbrudd, og en mer løselig registrering på oppmøtestedet er derfor ikke tilstrekkelig. Gjennom krav til påmelding holder vi også kontroll på gruppestørrelsen. Ved oppstart av turen/aktiviteten gjennomføres opprop.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 2 dager i forkant innen kl 20:00.

https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

Onsdagssnerten: Rundtur Glennatind-Køltjernet-Marsteinknatten

Turen fra Fagernes sentrum og opp til Glennatind, blir som å gå fra fjord til fjell. Turen starter fra Shell i Fagernes. Vi følger grusvegen fra ungdomsskolen opp mot Marsteinhøgda. Tar stien ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Anne Reidun Tvenge