Dagstur til Gilafjellet / Kruk 1582 moh

Fellestur

Dato
29. august kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Arrangør
DNT Valdres
Dette arrangementet er over!

Topptur i plantevernområde. En middels krevende topptur i idyllisk og variert fjellandsskap.

Gilafjellet ligger halvvegs i Vestre Slidre og halvvegs i Vang. Storslått utsikt. Nær toppen finnes et gammelt fangstanlegg for rein og flere bogahi. 

Vi går fra Pyttingen ved Nørre Gilen, skiltet parkering. God sti opp til steinura,  

Turen er ca. 10 km t/r, 1,5-2 timer opp, 600 høydemeter. Det er også mulig å ta en rundtur på toppen til utsiktspunkt på 1557 moh. 

Felleskjøring avtales ved påmelding (avstandskravet gjelder også i bil for andre enn husstandsmedlemmer). Det er automatbom på stølsvegen. 

Kart: Norge-serien 10048 Hemsedal, kartside 32G08 (Nordeca) 

Alle turer og aktiviteter skal ha påmelding i forkant, med registrering av navn og kontaktinformasjon. For alle arrangører av offentlige arrangement stilles det strenge krav til sporbarhet ved et eventuelt smitteutbrudd, og en mer løselig registrering på oppmøtestedet er derfor ikke tilstrekkelig. Gjennom krav til påmelding holder vi også kontroll på gruppestørrelsen. Ved oppstart av turen/aktiviteten gjennomføres opprop.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 27. august kl 20:00.

https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

Dagstur til Gilafjellet / Kruk 1582 moh

Topptur i plantevernområde. En middels krevende topptur i idyllisk og variert fjellandsskap. Gilafjellet ligger halvvegs i Vestre Slidre og halvvegs i Vang. Storslått utsikt. Nær toppen finnes et gammelt fangstanlegg for rein og flere bogahi.  Vi går fra ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Anne Reidun Tvenge