Avlyst Tur til Bitihorn fra Båtskaret

Fellestur

Dato
19. september kl. 10:30 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
DNT Valdres
Turområde
Jotunheimen, Langsua (Huldreheimen) (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Bare en påmeldt.

Flott topptur til Bitihødn. En kjent og flott topp med fantastisk utsikt inn mot toppene i Jotunheimen, Valdresflya, vannet Bygdin og østover de skogkledde åsene og de karakteristiske mellene i Øystre-Slidre. 

Vi starter turen fra parkeringsplassen i Båtskaret og følger stigen som går på sørsiden opp mot toppen, det er god sti men det er noen partier som kan oppleves som luftige.

I 2019 startet noen sherpaer fra Nepal arbeidet med å redde stien fra erosjon og det er håp om at det kan skaffes midler i 2020 til å fortsette arbeidet (det ble ikke noe arbeid i 2020 grunnet koronapandemien).

På toppen tar vi en enkel rast og spiser medbragt matpakke.

Alle turer og aktiviteter skal ha påmelding i forkant, med registrering av navn og kontaktinformasjon. For alle arrangører av offentlige arrangement stilles det strenge krav til sporbarhet ved et eventuelt smitteutbrudd, og en mer løselig registrering på oppmøtestedet er derfor ikke tilstrekkelig. Gjennom krav til påmelding holder vi også kontroll på gruppestørrelsen. Ved oppstart av turen/aktiviteten gjennomføres opprop.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 18. september kl 20:00.

https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

Tur til Bitihorn fra Båtskaret

Flott topptur til Bitihødn. En kjent og flott topp med fantastisk utsikt inn mot toppene i Jotunheimen, Valdresflya, vannet Bygdin og østover de skogkledde åsene og de karakteristiske mellene i Øystre-Slidre.  Vi starter turen ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Katrine Celius