Yoga og fotturer i Rondane

Fellestur

Fra dato
19. august kl. 10:00
Til dato
22. august kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Yoga
Arrangør
DNT Valdres
Turområde
Rondane (se kart)
Turkode
Påmeldingsfrist 15. jul

Yoga og fotturer i vakre Rondane nasjonalpark.

Vi bor på tradisjonsrike Laurgårdsæter på Høvringen. Stedet er en av de eldste setergrendene i Rondane hvor blant annet Sigrid Unset og Peter Christen Asbjørnsen bodde i perioder.

Her skal Linda instruere i Hatha yoga før frokost og før middag hver dag. Det er ikke nødvendig med yogaerfaring på forhånd, men vi kan garantere en deilig start på dagen og god oppmyking etter turene. Hatha yoga er meditativ og myk, dynamisk og fysisk.

Etter ankomst torsdag går vi en kort tur opp på Anaripiggen, som synes godt fra terrassen på hotellet. Det er en ca 2 timerstur på sti. Fredag og lørdag blir det lengre turer; en relativ flat rundtur på ca 10 km til Peer Gynt hytta hvor vi går gjennom vakre Kjonndalen den ene veien og forbi Smuksjøseter tilbake, og en lengre topptur til Gråbuehøe 1751 moh. Vi følger sti 400 høydemetre oppover til Steinbuhøe 1521 moh der stien flater litt ut til Dassbue 1624 moh før vi når toppen med flott utsikt til 2000 meterstoppene i Rondane. Turen er ca 16 km tur-retur og vil ta omlag 5 timer. Disse to turene starter fra veien ved nordenden av Høvringsvatnet. Søndag er det tur til Formokampen, nok en lett topp med spektakulær utsikt, etter yoga, frokost og utsjekk. Avreise til Fagernes ved 14-tiden.

Oppmøte: Fagernes; parkeringsplassen ved Shell-stasjonen kl 10:00 for felles avreise videre med private biler. Vi deler på bompenger og kjørekostnader.

Pris: 3 overnattinger i dobbeltrom på Laurgårdseter inkl frokost, matpakke og 3 retters middag, samt 6 yogaøkter. Kr 3000 pr pers.

Reise, drikke og annet personlige utgifter kommer i tillegg.

Kart: Rondane

Utstyr: Yogamatte, løstsittende lette klær til yoga, gode fjellstøvler, fjell-turklær og dagstursekk.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 15. juli kl 15:00. Kr.500 ved bindende påmelding.

Yoga og fotturer i Rondane

Yoga og fotturer i vakre Rondane nasjonalpark. Vi bor på tradisjonsrike Laurgårdsæter på Høvringen. Stedet er en av de eldste setergrendene i Rondane hvor blant annet Sigrid Unset og Peter ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linda Wickstrøm
  • Anne-Katrine B Norbye