Yoga og fotturer på Hardangervidda

Fellestur

Fra dato
16. juli kl. 09:00
Til dato
18. juli kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Yoga
Arrangør
DNT Valdres
Turområde
Hardangervidda (se kart)
Turkode
Påmeldingsfrist 22. jun

Bli med på tur i åpent og lettgått terreng, der vi kombinerer tur og yoga, med fokus på velvære og hyggelig samvær. Vi bor på tradisjonsrike Krækkja, DNTs første turisthytte på Hardangervidda.

Terrenget er åpent og lyst, med et godt nett av merkede turstier. I nordvest har vi utsikt til Hallingskarvet. Hardangervidda er nordeuropas største høyfjellsplatå og har et rikt dyre og plantelivet, samt en stor villreinstamme.

Program:

  • Dag 1: Oppmøte på Shell Fagernes kl 9 og felles avreise. Vi stopper på Geilo for beinstrekk og kaffepasuse, før vi kjør videre til Fagerheim. Her parkerer vi bilene for helgen, følger stien som går langs Storekrækkja inn til Krækkja fjellstue, en tur på ca 6 km i lettgått terreng, ca 1 og 1/2 times gange. Vi stopper og spiser medbrakt lunsjpakke på veien. Etter innsjekk, tar vi en rolig yogaøkt, før vi inntar en nydelig 3 retters middag.
  • Dag 2: Vi starter dagen med en energigivende yoga økt før frokost. Turen idag går innover mot Hardangerjøkulen, her møter vi litt mer daler og nuter. Vi anpasser turen etter været, men planlegger å bruke bruker dagen ute. Tilbake ved hotellet løsner vi opp i stive muskler og fyller på med ro og harmoni før felles middag.
  • Dag 3: Igjen starter dagen med energigivende Yoga før frokost. Etter pakking og utsjekk går vi på andre siden av Storekrækkja tilbake til Fagerheim. Dersom det er stemning for det stopper vi på Gol og spiser middag sammen.

Pakkeliste og ytterligere informasjon kommer ved påmelding.

Pris: 1944 kr for 2 netter i dobbeltrom med frokost, niste, 3 retters middag, og yoga morgen og kveld. Ev mat og drikke på turen til og fra Krækkja kommer utenom.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 22. juni kl 12:00. Ved påmelding betales kr 500 i depositum.​​​​​​

Kart: Hardangervidda

Yoga og fotturer på Hardangervidda

Bli med på tur i åpent og lettgått terreng, der vi kombinerer tur og yoga, med fokus på velvære og hyggelig samvær. Vi bor på tradisjonsrike Krækkja, DNTs første turisthytte på Hardangervidda. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ester Christensen
  • Linda Wickstrøm