Vintervakre Fondsbu på ski og truger

Fellestur

Fra dato
19. mars kl. 09:00
Til dato
21. mars kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Skitur, Truger
Arrangør
DNT Valdres
Turområde
Jotunheimen (se kart)

Bli med på vintereventyr til Fondsbu. På Fondsbu kan vi oppleve det ville vinterfjellet med vakre tinder i syningom. I området er det flotte skiforhold, og vi legger opp til turer i en blanding av truger og ski (truger kan lånes).

Vi planlegger ikke topptur, men anpasser turene etter vær og forhold i behagelig tempo. Fokus er trygghet og velvære. På ettermiddagen trekke vi inn til varme i peisen og hyggelig atmosfære på Fondsbu. Utover kvelden koser vi oss med nydelig 3 retters middag og sosialt samvær.

Program

  • Dag 1: Oppmøte på Shell Fagernes kl 9. Kaffepause på Tyin, før vi tar beltebil inn til Fondsbu, en tur på 22 km, ca en time. Etter innsjekk tar vi med oss nista og trugene og går en tur i nærområdet. Middag og samvær.
  • Dag 2: Etter en næringsrik og god frokost er vi klare for en dag på ski i fjellheimen. Vi holder moderat tempo og har fokus på naturopplevelsen. Hvor turen går bestemmes av vær og forhold. God middag og sosialt samvær setter punktum for dagen.
  • Dag 3: Vi pakker oss ut etter frokost, før vi går en tur på ski eller truger. Vi nyter det meste av dagen i fjellheimen før vi tar beltebil tilbake til Tyin. Vi regner med å være tilbake på Fagernes ca kl 19.

Du må ha fjellski og utstyr i orden. Mer informasjon og pakkeliste kommer etter påmelding.

Pris: 1980 kr for 2 overnattinger i dobbeltrom og full pensjon. Mulig det tilkommer 90 kr i koronatillegg. Pris for beltebil (rutetabell og pris er ikke avklart i skrivende stund) og kaffepause på Tyin kommer i tillegg.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 25. februar kl 12:00

Vintervakre Fondsbu på ski og truger

Bli med på vintereventyr til Fondsbu. På Fondsbu kan vi oppleve det ville vinterfjellet med vakre tinder i syningom. I området er det flotte skiforhold, og vi legger opp til turer i en ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linda Wickstrøm
  • Ester Christensen