Yoga og tur i villmarksparadiset Vassfaret

Fellestur

Fra dato
3. september kl. 10:00
Til dato
5. september kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Yoga
Arrangør
DNT Valdres
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Turkode
Påmeldingsfrist 13. aug
Dette arrangementet er over!

Vi blir en eksklusiv liten gruppe på 10 personer og leier hele Fønhuskoia. Fra terrassen har vi nydelig utsikt til vannet, Strøen, her kan vi fyre opp i bålpannen og nyte solnedgangen på kvelden.

Dersom været tillater det planlegger vi å ha yogaøktene her. Fønhuskoia er et utmerket utgangspunkt for både sykkelturer og fotturer.

Vi prøver å innta flest mulig måltider ute, og lager mat i fellesskap. Turene går i nærområdet. Vassfaret byr på mange fine turopplevelser både i skog og fjell. Vi planlegger turer i nærområdet etter værforhold, mulige turmål er Surtind, Høgdefjellet og Vassfarplassen.

Vi planlegger 2 yogaøkter daglig, før frokost tar vi en energisk yogaøkt for å vekke kroppen. På kvelden tar vi en roligere økt for å strekke ut musklene og falle til ro. Du trenger ikke å ha praktisert yoga før for å delta. Velkommen til en helg med rekreasjon for kropp og sjel.

Oppmøte på Bagn bensinstasjon kl 10 for felles avreise.

Prisen er 1000 kr, og inkluderer overnatting, felles måltider og yoga. Kjøring, bom og niste første dagen er ikke inkludert.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 13. august kl 12:00. Depositum på 500 kr betales ved påmelding.

Pakkeliste og mer informasjon kommer etter påmelding.

Yoga og tur i villmarksparadiset Vassfaret

Vi blir en eksklusiv liten gruppe på 10 personer og leier hele Fønhuskoia. Fra terrassen har vi nydelig utsikt til vannet, Strøen, her kan vi fyre opp i bålpannen og nyte ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Nina Horn Steindebakken
  • Linda Wickstrøm