Frisk og full av energi med yoga på Nøsen

Fellestur

Fra dato
12. november kl. 16:00
Til dato
14. november kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Yoga
Arrangør
DNT Valdres
Turkode
Påmeldingsfrist 12. okt

Påfyll av energi med hjelp av yoga i novembermørkret. Bli med til Nøsen Yoga og Fjellhotell i vakre Vestre Slidre. I vakker natur og frisk fjelluft har vi fokus på å finne harmoni og balanse i hverdagen.

Nøsen har tatt imot gjester siden 1888, og har siden 2017 full fokus på det yogiske perspektivet. Hotellet ligger vakkert til, atmosfæren er varm og utsikten er majestetisk. Her serveres nydelig hjemmelaget vegetarisk mat, som er en fest for øyet. Yoga er et fantastisk verktøy for å forene kropp og sinn. Du trenger ikke å ha erfaring fra yoga tidligere for å delta. All yoga utføres fra eget ståsted.

  • Vi innleder helgen (fredag kl 17) med en rolig yogaøkt, der vi retter fokus innover, på pusten, på rolige uttøyende øvelser på gulvet, og avslutter med avslapping. Etter felles middag har vi tid å bli litt bedre kjent.
  • Lørdag og søndag starter vi dagen med litt mer energisk yoga, der vi vekker kroppen med store bevegelser, har øvelser for økt styrke, åpner opp i bryst og skulderparti for å samle energi til dagliglivets utfordringer. Økten avsluttes med avspenning for å samle energi og finne balanse. Etter felles frokost er det tid til en tur i nærområdet. Turmål avhenger av vær og føre. Vi spiser lunsj på hotellet kl 13. Etter lunsj har vi satt av egentid; til å lese, gå en tur, spille spill, prate? Gi deg tid til kjenne på eget behov.
  • Turen avsluttes etter lunsj søndag.

Program, pakkeliste og ytterligere informasjon kommer ved påmelding. Pris for overnatting i dobbeltrom med full pensjon og yoga er 2100 kr for hele helgen. Dersom du ønsker enkeltrom koster det 600 kr ekstra.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 12. oktober kl 12:00. Depositum på 500 kr betales ved påmelding.

Frisk og full av energi med yoga på Nøsen

Påfyll av energi med hjelp av yoga i novembermørkret. Bli med til Nøsen Yoga og Fjellhotell i vakre Vestre Slidre. I vakker natur og frisk fjelluft har vi fokus på å ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linda Wickstrøm
  • Helga E. Waagaard