Avlyst Vårskitur med yoga på Bessheim Fjellstue

Fellestur

Fra dato
23. april kl. 16:00
Til dato
25. april kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Skitur, Yoga
Arrangør
DNT Valdres
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
Påmeldingsfrist 22. mar
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet smittesituasjonen.

Legg fra deg hverdagens stress og kom deg til fjells i vakker natur og frisk fjelluft. Bessheim fjellstuen ligger i Sjodalen, i kanten av Jotunheimen, med mange flotte turmål lett tilgjengelige. Her finnes et godt nettverk av oppkjørte løyper med skuter og sporlegger. I april, med lange lyse dager, er det vanligvis også mulig å gå utenom løypene.

Vi innleder helgen med meditativ og myk yoga, der vi har fokus på pust og å finne egen styrke.Bessheim er kjent for sitt gormetkjøkken, og etter yogaen koser vi oss med nydelig middag og hyggelig fellesskap.

Lørdag og søndag innleder vi dagen med yoga for bevegelighet, styrke og balanse. Med yoga styrkes forbindelsen mellom kropp og sinn. Gode valg fører til flere gode valg, som vi tar med oss utover dagen. Etter felles frokost er det tid for skitur i nærområdet, med medbrakt niste og drikke på termos. Turmål for dagen avhenger av vær og føreforhold. Mulighetene er mange; merka løyper i lett terreng, turer utover urørte vidder, eller spektakulære toppturer. Kjente turmål er blant annet tur opp mot Bessvatnet og Besshø eller mot Sikkilsdalshø og Heimdalshø på andre siden av Øvre Sjodalsvann. Eventuellt kjører vi opp til Valdresflya som er et mer snøsikkert område på våren.

Helgen avsluttes etter skitur på søndag.

Program, pakkeliste og ytterligere informasjon kommer ved påmelding.
Pris for hele helgen, med overnatting i dobbelt- eller tresengsrom, 3 retters middag, frokost og niste, samt yoga er 2500 kr.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 22. mars kl 16:00. Depositum på 500 kr betales ved påmelding.

Vårskitur med yoga på Bessheim Fjellstue

Legg fra deg hverdagens stress og kom deg til fjells i vakker natur og frisk fjelluft. Bessheim fjellstuen ligger i Sjodalen, i kanten av Jotunheimen, med mange flotte turmål lett tilgjengelige. Her ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Helga E. Waagaard
  • Linda Wickstrøm