Grunnkurs kajakk inkludert padletur

Fellestur

Fra dato
19. juni kl. 09:00
Til dato
20. juni kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Padletur, Våttkort, Grunnkurskajakk
Arrangør
DNT Valdres
Turkode
Påmeldingsfrist 13. jun

Grunnkurs kajakk passer for deg som ikke har padlet kajakk før, som har noe padle-erfaring eller som har tatt introduksjonskurs tidligere.

På kurset lærer du padleteknikk og grunnleggende bruk av kajakk og utstyr (åre, trekk og vest), enkle sikkerhetsrutiner og effektiv manøvrering av kajakk. Redninger er også med, både kameratredning og egenredning, hvis uhellet skulle være ute. Grunnkurs kajakk inngår i våttkortstigen til Norges padleforbund og du får våttkort etter kurset. Du kan lese mer om kursinnholdet her:

https://www.padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/

Oppmøte: Vi møtes i Parken på Fagernes der det er enkelt både med parkering og utsetting av kajakk. Vi satser på å padle tur begge dagene og spiser lunsj på turen.

Tidspunkt: 19.-20. juni klokka 09.00-17.00 begge dager.

Utstyr: Du trenger kajakk, åre, vest og spruttrekk til kurset. Vi vil helst at folk stiller med eget utstyr, men vi har noe ekstra utstyr og kan være behjelpelige hvis noen trenger å låne. Ta kontakt om dette ved påmelding. Råd om bekledning og annen informasjon vil bli sendt ut etter påmelding.

Instruktør er Per Morten Hareide (913 32 016) med Ellen Persvold (990 31 511) som medinstruktør.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 13. juni kl 20:00.

Pris: Gratis for medlemer i DNT Valdres, øvrige kr 500. Minimum 6 deltakere, maksimum 10.

Grunnkurs kajakk inkludert padletur

Grunnkurs kajakk passer for deg som ikke har padlet kajakk før, som har noe padle-erfaring eller som har tatt introduksjonskurs tidligere. På kurset lærer du padleteknikk og grunnleggende bruk av ...

Kontaktinformasjon: