Turlederkurs for ungdommer i Valdres, lyst til å bli turleder for DNT Ung?

Kurs

Fra dato
6. november kl. 10:00
Til dato
7. november kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
DNT Valdres, DNT Ung Valdres
Turkode
Påmeldingsfrist 24. okt

Har du lyst til å lære mer om friluftsliv, og å ta andre med ut på tur? Ønsker du å formidle til andre ungdommer din glede ved å være ute i naturen? Er du mellom 16 og 27 år? Har du vært mye på tur og har lyst til å ta et skritt videre? Ønsker du å ta ansvar i fellesskap med andre ungdommer? Da er kanskje turlederrollen noe for deg!

DNT Valdres arrangerer grunnleggende turlederkurs for DNT Ung med instruktør Ingunn Nordahl Sørum. DNT Ung er gruppen fra 13 til 27 år, men du må minst være 16 år for å delta på kurset.

Du kan lese mer om DNTs grunnleggende turlederkurs her: https://www.dnt.no/grunnleggende-turlederkurs/

Det grunnleggende turlederkurset er åpent for alle medlemmer i DNT, og går over 14 timer fordelt på lørdag og søndag. Base for kurset blir på Leira med teori og praksis. Vi starter begge dager kl 1000 og holder på til kl 1700.

På kurset vil du lære mer om planlegging og organisering av turer, turlederrollen, bruk av kart og kompass, bekledning, mat og drikke, utstyr og mye mer. For mer informasjon kontakt: torkjell.haugen@dnt.no

Kurset er gratis,

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 24. oktober kl 20:00.

Turlederkurs for ungdommer i Valdres, lyst til å bli turleder for DNT Ung?

Har du lyst til å lære mer om friluftsliv, og å ta andre med ut på tur? Ønsker du å formidle til andre ungdommer din glede ved å være ute i ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Torkjell Haugen