Velværehelg på vakre Grønolen Fjellgard med yoga og langrenn

Fellestur, Skitur, Yoga
DNT Valdres
Påmeldingsfrist 25. jan
Dette arrangementet er over!

Når nettene blir lange og kulda setter inn møtes vi på koselige Grønolen Fjellgard, like ved Beitostølen. Her har vi planlagt herlige yogaøkter, forfriskende skiturer og nydelige smaksopplevelser i varme omgivelser. Vi har også satt av tid til avslapping i velværeavdelingen. Fokus for denne turen er velvære og hygge i felleskap.

Grønolen Fjellgard ligger i hjertet av Sør-Norge, omgitt av majestetiske fjell og store vidder, ikke langt fra Beitostølen. Om vinteren er det bare å spenne på seg skiene og begi seg ut i det snøkledte fjellandskapet. Familien Grønolen serverer oss hjemmelaget mat i en særegen atmosfære, perfekt for avslapping og rekreasjon. I velværeavdelingen finner vi badstue, dampbad, motstrømbasseng og massasjebad. Her kan vi puste ut og sette av tid til egenpleie.

Skiløypene på Beitostølen er godt oppkjørte, med varierende lengde og kupering.

Yogaen; Du trenger ingen forkunnskaper fra yoga fra før, men vil bli veiledet på en rolig og trygg måte gjennom programmene. Fokus er pust, og myke bevegelser. Linda har vært yogalærer siden 2017, og har siden den tiden kombinert yoga og tur.

Program for dag 1:

• Oppmøte på Grønolen. Innsjekk etter kl 14.
  • Kl 17 møtes vi i resepsjonen i yogautstyr, og går i fellesskap til yogasalen. Her får du en rolig uttøyende yogaøkt med fokus på pust, og myke bevegelser.
  • Kl 19 serveres en nydelig tre-retters middag i spisesalen.
  • Etter middag samles vi i peisestuen. Her får du litt mer informasjon om planlagte turer i helgen, samt praktiske tips.  Vi har også laget til en quiz.

Program dag 2:

• Vi møtes i yogasalen kl 7 for en litt mer energisk yogaøkt. Her kan du forvente både solhilsen og andre stående asanas. Økten avsluttes med avspenning.
  • Frokost serveres i spisesalen kl 8-10. Vi tar oss god tid til å nyte frokosten, smøre med oss niste og fylle termosen.
  • Kl 10.30 møtes vi i resepsjonen ferdigkledde for skitur. Vi blir kjørt opp til Garli, der vi finner et godt utviklet løypenett. Her planlegger vi en skitur på ca 15 km. Vi planlegger lunsj i varmestuen i skiløypa. Etter lunsj tar vi skia tilbake til Grønolen.
  • Etter skituren har vi satt av rikelig tid til å være i velværeavdelingen.
  • Kl 17 er vi klare for en ny rolig yogaøkt.
  • Kl 19 servers middag.
  • Inget opplegg etter middag i kveld.

Program dag 3:

• Kl 7: energisk yoga
  • Kl 8-10 Frokost med nistesmøring.
  • Utsjekk innen kl 12
  • Vi møtes i resepsjonen kl 11, igjen klare for en skitur. Planlagt tur går til Raudalen denne dagen, en skitur på ca 10 km.
  • Etter skituren, seinest kl 15, takker vi for oss og er klare for hjemtur.

Vi må ta noen værforbehold når det gjelder skiturene. Turene vil tilpasses etter vind og kuldegrader. Men vi planlegger uansett at vi kommer oss ut en tur og får frisk luft og røde roser i kinna.

Pris: 3350 kr. 500 kr i betales i depositum ved påmelding.

I prisen inngår overnatting i dobbeltrom i 2 netter, samt helpensjon. Yoga morgen og ettermiddag. Transport til Garli lørdag. Dersom du ønsker enkeltrom koster det 500 kr i tillegg.

I prisen inngår ikke drikke til middagen, inngang til velværeavdelingen (50 kr/person) eller snop til turene.

Dersom ønskelig med samkjøring kan vi være behjelpelige med organisering.

Påmelding med fullt navn, telefonnummer, e-postadresse, ev allergier eller andre behov for turen sendes  innen 25/1 til Linda Wickstrøm, gjerne via e-post.

Velkomstbrev med mer informasjon og pakkeliste sendes ut få dager etter denne fristen.

Velværehelg på vakre Grønolen Fjellgard med yoga og langrenn

Kontaktinformasjon: