Lave skuldre på Nøsen Yoga og Fjellhotell

Fellestur

Fra dato
25. november kl. 17:00
Til dato
27. november kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Turer-Vakker-Natur, Yoga
Arrangører
DNT Valdres, DNT Oslo og Omegn
Turkode
Påmeldingsfrist 1. nov

I en av årets mørkeste måneder dra vi på kosetur til vakre Nøsen yoga og fjellhotell. Her blir det garantert lave skuldre, sunn vegetarmat, velvære og masse hygge. I vakker natur og frisk fjelluft har vi fokus på å finne harmoni og balanse i hverdagen.

Yoga er et fantastisk verktøy for å forene kropp og sinn. Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga, men blir guidet gjennom øvelsene på en rolig og trygg måte.

Nøsen ligger vakkert til, atmosfæren er varm og utsikten er majestetisk. Her servers nydelig hjemmelaget vegetarisk mat, som er en fest for øyet.

Helgens turer avhenger av vær og føre, får vi masse snø kan vi ta en skitur i løypenettet rundt hotellet.  Ved barmark tar vi beina fatt. Det finnes mange mulige turmål i nærheten. Frisk luft i vakker natur blir det uansett.

Program for helgen

Fredag: innsjekk er åpen fra kl 14, så kom når det passer for deg.  Du møter dine turledere i resepsjonen før middag. Etter middag samles vi for felles informasjon, og for å bli bedre kjent.

Både fredag og lørdag kveld avsluttes med en rolig yogaøkt for bedre søvn.

Lørdag og søndag morgen innledes dagen med en litt mer energisk yogaøkt, der vi vekker kroppen med store bevegelser; har øvelser for økt styrke, og åpner opp i bryst og skulderparti. Da blir det både solhilsen og krigere. Økten avsluttes med avspenning for å samle energi og finne indre balanse.

Etter frokost blir det tur etter vær og føre; ski eller fottur.

Vi samles til felles lunsj på hotellet. Etter lunsj har vi satt av egentid; til å lese, gå en ettermiddagstur, skravle, strikke eller spille spill… Gi deg tid til å kjenne på egne behov.

På ettermiddagen fyrer vi opp bålpannen og møter høstnatten og stjernehimmelen med noe varmt i koppene, før middagen.

Etter yoga og frokost søndag planlegger vi ny tur i nærområdet. Helgen avsluttes etter felles lunsj søndag; ca kl 14.

Pris 3000 kr dekker overnatting i dobbeltrom, med sengetøy og full pensjon fra fredag kveld til søndag lunsj, og 4 yogaøkter. Vi har også 4 enkeltrom til en pris av 3400 kr – her gjelder førstemann til mølla. Vipps til #742140 for "Deltakelse aktivitet DNT Valdres" og skriv hvilken aktivitet/tur det gjelder.

Påmelding til sendes til Linda Wickstrøm, eli-wic@online.no, innen 01.11.22. Oppgi navn, telefonnummer, e-post-adresse og ev allergier.

Påmelding er gyldig når depositum på 500 kr er betalt.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Helga E. Waagaard
  • Linda Wickstrøm