Grunnleggende turlederkurs

Voksne, Seniorer
DNT Valdres
Påmeldingsfrist 14.aug

Lyst til å bli turleder for DNT? Har du lyst til å lære mer om turliv, og å ta andre med ut på tur? Da kan du melde deg på vårt grunnleggende turlederkurs i DNT Valdres.

Turlederkurset er åpent for alle medlemmer i DNT. På kurset vil du lære mer om planlegging og organisering av turer, turlederrollen, bruk av kart og kompass, bekledning, mat og drikke, utstyr og mye mer. Kurset vil bli holdt med base på Leira/Fagernes hvor vi har teoridelen. Så blir det ut i området rundt for å drive praktiske øvelser som turleder.

Kurset klassifiserer som middels og er gratis for medlemmer i DNT Valdres, øvrige betaler kroner 500. Kurset går over 15 timer, og før kursstart må du gjennomføre DNTs ambassadørkurs, som gjøres digitalt. Informasjon om hvordan dette gjøres sendes ut til de som er påmeldt.

Påmeldingsfrist settes til 14. aug, og nærmere informasjon blir sendt til de påmeldte etter påmeldingsfristen er gått ut.

#Sammenpåtur

Kontaktinformasjon: