Grunnkurs kajakk, inkludert padletur

Kurs

Fra dato
13. august kl. 09:00
Til dato
14. august kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Kurs, Padlekurs, Våttkort, Grunnkurskajakk
Arrangør
DNT Valdres
Turkode
Påmeldingsfrist 7. aug
Dette arrangementet har allerede startet!

Grunnkurs kajakk passer for deg som ikke har padlet kajakk før, som har noe padle-erfaring eller som har tatt introduksjonskurs tidligere.

På kurset lærer du padleteknikk og grunnleggende bruk av kajakk og utstyr (åre, trekk og vest), enkle sikkerhetsrutiner og effektiv manøvrering av kajakk. Redninger er også med, både kameratredning og egenredning, hvis uhellet skulle være ute. Grunnkurs kajakk inngår i våttkortstigen til Norges padleforbund og du får våttkort etter kurset. Du kan lese mer om kursinnholdet her:

https://www.padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/

Oppmøte: Vi møtes på Fagernes Camping, Fagernes, kl 0900 til 1700 begge dager. Vi satser på å padletur begge dagene og spiser lunsj på turen.

Utstyr: Du trenger kajakk, åre, vest og spruttrekk. Det er en stor fordel å ha eget utstyr, men DNT Valdres har også kajakker, årer, sprutetrekk og vester som kan lånes ut, si ifra ved påmelding. Råd om bekledning og annen informasjon vil bli sendt ut etter påmelding.

Instruktør er Per Morten Hareide (913 32 016) og Ellen Persvold (990 31 511).

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 7. august 20:00

Pris: Gratis for medlemer i DNT Valdres, øvrige kr 1000. Minimum 6 deltakere, maksimum 12.

Grunnkurs kajakk, inkludert padletur

Grunnkurs kajakk passer for deg som ikke har padlet kajakk før, som har noe padle-erfaring eller som har tatt introduksjonskurs tidligere. På kurset lærer du padleteknikk og grunnleggende bruk av ...

Kontaktinformasjon: