Turledersamling 2020 på Fondsbu, Eidsbugarden

Fra Fondsbu
Fra Fondsbu Foto: Jørgen Wangensteen

Årets tradisjonelle turledersamling ble gjennomført på Eidsbugarden siste helgen i september.

Lørdag morgen var det kraftig vind og regnvær, men det bedret seg utover dagen.

Det var 13 stykker som hadde tatt seg tid til å være med på årets samling, en samling som både er med på å gi faglig påfyll og sosialt samvær. I år er situasjonen spesiell mhp på korona og Fondsbu hadde lagt tilrette ved at vi fikk benytte spisesalen med god plass til samlingen. Samlingen åpnet med å på nytt repetere gjeldende smitteverntiltak.

Torkjell
Torkjell Foto: Jørgen Wangensteen

Torkjell Haugen hadde forberedt og ledet oss som vanlig gjennom helgens program. Årets tursesong ble oppsummert og nyttig informasjon ble gitt fra styret. Det var også en dialog med turlederne om hvordan sesongen fra mars til nå hadde vært i forhold til korona og tiltak på turer/aktiviteter.

Så var det fokus på hvordan ta gode bilder med Tor Harald og tips på hvordan sende bildene til publisering på DNT Valdres sin nettside/ facebook.

Tor Harald
Tor Harald Foto: Jørgen Wangensteen

Resten av samlingen ble benyttet til å starte planlegging av neste års aktivitetsprogram, i tillegg til forslag på hva slags topper som skal inngå i Kremtoppjakten.

Er det noen som har ønsker/forslag til aktiviteter/turer eller kremtopper, send en e-post til redaksjon.valdres@turistforeningen.no

Skrevet av Jørgen Wangensteen 27. september 2020