Høstmøtet er utsatt

Grunnet usikkerhet rundt økende smittetall, også i Valdres, har DNT Valdres bestemt seg for å utsette medlemsmøtet laget har invitert til på mandag 9. november.

Leder Merethe Lundene i DNT Valdres sier at styret ikke ønsker ikke å ta noen sjanse på å utsette folk for smitte.

-Jeg drøftet dette på fredag med kommuneoverlege Per Einar Jahr i Nord-Aurdal. Han sa at vi etter gjeldende regler kunne gjennomført møtet på Scandic Valdres, men at han likevel anbefalte at vi utsetter til smittesituasjonen forhåpentligvis roer seg. Det lytter vi selvfølgelig til, sier Lundene.

På møtet skulle det vært bildeforedrag ved to unge fjelljenter fra Valdres. Linn Therese Helgesen (15) fra Skrautvål ville fortelle om prosjektet sitt med å besøke alle de 377 toppene over 2000 meter i Norge, som ble ferdig nå i august. Erle Amalie Fuglesteg (22) fra Vaset, profilert og prisvinnende hundekjører, blant annet fra Finnmarksløpet, ville fortelle om sin bakgrunn og om gleden ved å være ute på tur, året rundt.

-Det er selvsagt ergerlig å måtte utsette møtet, og vi ser virkelig fram til å kunne invitere de to spreke jentene tilbake til oss når forholdene tillater det, sier Merethe Lundene.

Skrevet av Jørgen Wangensteen 31. oktober 2020