Digitalt ambassadørkurs - noe for alle

Ambassadørkurset er et kurs for alle frivillige, medlemmer, tillitsvalgte og gir en innføring i DNTs historie, kjernetilbud og verdier. En DNT-ambassadør er et aktivt DNT-medlem som har god kjennskap til DNT og den aktuelle medlemsforening.

DNT-ambassadørkurset egner seg for de som ønsker bedre kunnskap om DNT og medlemsforeningen. Kurset er første trinn i DNTs turlederstige, og er obligatorisk for alle som ønsker å utdanne seg videre til turleder. Men uansett planer, dette er noe for alle.

Hvordan få tilgang til kurset?

Her er det to muligheter:

1. Du har allerede en bruker i DNTs app for digital læring Motimate. Kurset ligger allerede klart for deg, i listen "DNT Ambassadørkurs".
  2. Du har ikke bruker i DNTs app for digital læring Motimate. Deltakeren må registrere seg via knappen nedenfor. Etter registrering sendes en epost til brukeren med invitasjon til å laste ned app, og brukernavn og passord.

Om bruk av Motimate

Vi anbefaler alle å ta kurset via appen på mobil/nettbrett, da dette gir best brukeropplevelse for deltakeren. Appen er gratis og ligger både i app store (iphone) og play butikk (android).

• For å logge på ditt Motispace bruker du DNT i feltet for organisasjon.
  • Du kommer så til innlogging, hvor du taster inn brukernavn (e-post) og passord.
  • Dersom du ønsker å bruke PC, bruk denne lenken:​​​​​​​  https://web.motimateapp.com/Support

Skrevet av Jørgen Wangensteen 7. desember 2020