Lyst til å være vertsfamilie

AFS er en ideell organisasjon som jobber for å bidra til fred og forståelse på tvers av landegrenser, blant annet gjennom å organisere utveksling for elever på videregående skole.

I august kommer 140 utvekslingselever fra alle verdenshjørner til Norge for å bo et år i en norsk familie og gå på videregående skole her hos oss.

Flere av elevene som kommer er interessert i friluftsliv!

Vi vil gjerne finne vertsfamilier som deler denne interessen og gleden over å være i kontakt med naturen.

Som vertsfamilie i AFS tar man imot et ekstra familiemedlem for 2-10 måneder. AFSeren skal bli en del av familien - og dele både hverdager og høytider, gleder og sorger. Som vertsfamilie får du muligheten til å oppleve en ny kultur i ditt eget hjem, samtidig som du gir en ungdom en enestående og viktig opplevelse. Alle familietyper kan bli vertsfamilier!

Skrevet av Jørgen Wangensteen 30. juni 2016