I slutten av juli hadde Seniorgruppa 2 dagers tur i Aurlandsdalen

Foto: Ester Christensen

Da det var meldt dårlig vær tirsdag, endret vi turen, slik at vi gikk Aurlandsdalen mandag og Einsetnuten tirsdag. 12 personer møtte opp i god tid, så vi kjørte fra Fagernes kl 07 og over Filefjell.

Foto: Ester Christensen

I Vassbygda satt vi igjen 1 bil og vel fremme i Østerbø kl 10, møtte vi en dame fra Vestlandet, som skulle være med på turen. Etter å ha ordnet oss litt og spist, startet turen kl 10:25.

Foto: Ester Christensen

Først gikk turen i lettere terreng med åpen dal, senere snevret dalen seg inn med høge spisse fjell. På siden en brusende elv med mange fine utsiktsposter, som vi bare måtte nyte, smal dal med høge fjell, store steiner og ikke minst elven dypt nede. En meget flott og spekulativ tur.

Foto: Ester Christensen

Turen er lang, så etter hvert begynte noen ben og kne og melde sin eksistens, men med forsiktig gåen kom alle vel ned. Spreke folk. På Østerbø, var det godt med en god middag.

Dagen etter gikk turen mot Einsetnuten. Været var overskyet, men fint. Etter vi kom ut av Geiteryggtunnellen, var det tåke og regn, så etter litt rådslagning, endte vi på bakeriet på Gol. Etter en hyggelig lunsj, vendte vi nesen mot Fagernes. Takk for turen.

Referent: Ester Christensen

Turledere: Ester og Beate

Foto: Ester Christensen

Skrevet av Jørgen Wangensteen 2. august 2019