Bli medlem i DNT Valdres

Et rikholdig turprogram. Landets beste turblad (Fjell og Vidde). Eget medlemsblad (Tinderangler). Tilgang til over 500 DNT–hytter. Rabatt på turutstyr og gunstige forsikringer. Det er mange gode grunner til å melde seg inn i DNT Valdres.

Husk at du kan være medlem i DNT Valdres samme hvor i landet du bor ved å melde i fra til DNTs medlemsservice

Sjekk medlemsfordeler og priser på medlemsskap på DNTs hovedsider

Er du allerede medlem eller ønsker du å bli medlem? Har du fritidsbolig, hytte eller hus i Valdres? Er du interessert i friluftsliv og natur?

Valdres har en lokalforening av DNT, DNT Valdres. Dersom du ofte benytter den fantastiske naturen i Valdres, er det fordeler med å være medlem i DNT Valdres. Du får informasjon om nærområdet og kan delta på våre fellesturer hele året. Du treffer nye mennesker med samme interesse og kommer til nye områder som du ellers ikke ville opplevd. Fellesturene har med turleder som er kjent og som også kan fortelle lokal historie.