Seniorgruppa Valdres

Seniorgruppa i DNT Valdres ble etablert i september i 2013.

Selvoppnevnt turkomité planlegger og gjennomfører turer.

Turene legges opp med et passende tempo. Det er turer med varierende lengde, både i skogs- og fjellterreng og det kan være både fotturer og skiturer.  En overnattingstur i året er målet vårt og vi prøver å arrangere turer i alle kommunene i Valdres i løpet av året.

Den enkelte turansvarlige legger opp og gjennomfører turen og vi har gjerne med kjentfolk på turene. Hyttefolket er også velkomne til å bli med! Det sosiale miljøet på slike fellesturer er verdt å ta med seg.

Vi møtes vanligvis på Shell, Fagernes og det er ikke påmeldinger til dags- og kveldsturene.

Tur til Susstølen - Olegret
Tur til Susstølen - Olegret Foto: Kari Borgny Fjelltun
Skitur Haugseterfjellet
Skitur Haugseterfjellet Foto: Olaug Kristine Tronsplass
Medlemsmøte
Medlemsmøte Foto: Olaug Kristine Tronsplass
Skitur Dalen- Kjølafjellet
Skitur Dalen- Kjølafjellet Foto: Olaug Kristine Tronsplass

Har du bilder eller turomtale som er til glede og nytte for oss, er den ansvarlige for dette området i seniorgruppa Olaug K Tronsplass.

Bilder og turomtale sendes samtidig til Jørgen Wangensteen som er ansvarlig for heimesida og facebook til DNT Valdres.

Tur i Fagernes
Tur i Fagernes Foto: Olaug Kristine Tronsplass