Mini ekspedisjon til Spåtind - m/Barnas Turlag

Fellestur

Fra dato
24. august kl. 11:00
Til dato
25. august kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Telt, Overnatting, Barn Lek
Arrangører
DNT Valdres, Barnas Turlag Valdres
Turområde
Langsua (Huldreheimen) (se kart)
Dette arrangementet er over!

Mini ekspedisjon i Nordre Land og Etnedal, med overnatting i telt og en tur opp til Spåtind, blandet med lek og nye bekjentskaper. Denne turen er i samarbeid med DNT Gjøvik og Omeng.

  • Lørdag kjører vi til Synnfjell og forbi Hugulia og parkerer ved vegen mot Gammalsætra. Herfra begynner den korteste vegen mot Spåtind. Det er noen brattere partier i begynnelsen av turen, men etter hvert fint turterreng. Vi tar gode pauser. Vi finner en leirplass ved Smørbukktjern og bruker resten av dagen på lek og utforsking av området rundt teltplassen.
  • Søndag pakker vi det vi trenger for topptur, i lettere tursekker. Vi går til toppen og tar lunsjpause på Spåtind, 1 414 moh. På veg ned pakker vi ned leirplassen og fortsetter tilbake til bilene.

Turen er 9 km lang, fordelt på to dager, og det er ca. 600 høydemeter fra parkeringen til toppen. Den passer spesielt for fjellvante barn med foreldre og/eller besteforeldre. Dette er en fin mulighet til å bli kjent med andre turfamilier!

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 18. august kl 20:00.

Oppmøte: Etter avtale med turlederne

Mini ekspedisjon til Spåtind - m/Barnas Turlag

Mini ekspedisjon i Nordre Land og Etnedal, med overnatting i telt og en tur opp til Spåtind, blandet med lek og nye bekjentskaper. Denne turen er i samarbeid med DNT ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Dienne Versteeg Bjørneng
  • Per Arne Versteeg Bjørneng