Onsdagssnerten: Tjørobytta i Vang

Fellestur, Fottur, Onsdagssnerten
DNT Valdres
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne onsdagens tur går til Tjørobytta (1317 moh) på Hensfjellet i Vang.

Vi møtes/parkerer ved Slettefjellbommen på Åsvang, og går Slettefjellvegen oppover. Vi tar noen snarveier gjennom skog og kratt, og vil på tur oppover komme forbi Sprutreføssen, en av de største severdighetene i Vang kommune. Ved Nefstadstølen, etter ca. 3,5 km, går vi inn på merket sti bratt oppover til dagens turmål. Fra Nefstadstølen ca. 2 km opp. Hele turen ca. 4timer.

Det kan avtales felleskjøring fra Fagernes (avstandskravet gjelder også i bil for andre enn husstandsmedlemmer).

Tjørobytta er en særegen badeplass i Vang. Den har sin egen badeand og svømmeklubb, temperaturen er sjelden over 10 grader. Bading inngår ikke i dagens tur.

Alle turer og aktiviteter skal ha påmelding i forkant, med registrering av navn og kontaktinformasjon. For alle arrangører av offentlige arrangement stilles det strenge krav til sporbarhet ved et eventuelt smitteutbrudd, og en mer løselig registrering på oppmøtestedet er derfor ikke tilstrekkelig. Gjennom krav til påmelding holder vi også kontroll på gruppestørrelsen. Ved oppstart av turen/aktiviteten gjennomføres opprop.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 2 dager i forkant innen kl 20:00.

Onsdagssnerten: Tjørobytta i Vang

Denne onsdagens tur går til Tjørobytta (1317 moh) på Hensfjellet i Vang. Vi møtes/parkerer ved Slettefjellbommen på Åsvang, og går Slettefjellvegen oppover. Vi tar noen snarveier gjennom skog og kratt, og vil på tur ...

Kontaktinformasjon:

Turleder: