Avlyst Kom deg ut-dagen: Tur til Smørlifjellet m/Barnas Turlag

Fellestur

Dato
6. september 2020 kl. 10:30 - 13:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kom-Deg-Ut
Arrangører
DNT Valdres, Barnas Turlag Valdres
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Ingen påmeldte.

Barnevennlig tur til Smørlifjell, 1100 moh, slak stigning. 

Ca 2 timers tur med små og store. Eldste barn kan gå selv og den minste kan følge med i bæremeis. Flotte utsiktmuligheter. Vi tar en liten rast på toppen hvis være tillater det, ta med matpakke og drikke. 

Følg Månovegen opp til bomvei (50 kr kontant) og videre opp til Pilset. Parkering og oppmøte på Sørre Smørlie, liten parkeringsplass på venstre side ved hyttefeltet ca 2 km etter container. 

Alle turer og aktiviteter skal ha påmelding i forkant, med registrering av navn og kontaktinformasjon. For alle arrangører av offentlige arrangement stilles det strenge krav til sporbarhet ved et eventuelt smitteutbrudd, og en mer løselig registrering på oppmøtestedet er derfor ikke tilstrekkelig. Gjennom krav til påmelding holder vi også kontroll på gruppestørrelsen. Ved oppstart av turen/aktiviteten gjennomføres opprop.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 2 dager i forkant innen kl 20:00.

https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

Kom deg ut-dagen: Tur til Smørlifjellet m/Barnas Turlag

Barnevennlig tur til Smørlifjell, 1100 moh, slak stigning.  Ca 2 timers tur med små og store. Eldste barn kan gå selv og den minste kan følge med i bæremeis. Flotte utsiktmuligheter. Vi tar en ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Katrine Celius