Natttur til Kvithovd

Fellestur

Fra dato
25. juni kl. 22:00
Til dato
26. juni kl. 01:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
DNT Valdres
Turkode
Påmeldingsfrist 24. jun
Dette arrangementet er over!

Kvithovd har tidligere vært et yndet sted for feiring av St Hans, mange eldre har derfor gode historier og minner å fortelle fra stedet. Nå tar vi oss en kveldstur og kan kanskje oppleve noe av stemningen fra svunne tider.

Det er flere rutevalg for å komme til Kvithovd. Turen vår går fra Slidrestølene (i Vestre Slidre) til Kvithovd, samme vegen tilbake. Vi møtes på Slidretun, og kjøre samlet opp til Slidrestølene som ligger på 717 moh. Deler av ruten er kjerreveg og noe er sti, totalt er det ca 3 km å gå en vei.  Beregner at turen tar 3 timer.  Det tar ca en time å gå hver vei.  Så da har vi god tid på toppen til en omvisning på alle punktene, og kanskje vi blir enige om en mini St Hans feiring.

Frist for påmelding (se kontaktinformasjon) senest 24. juni kl 20:00.

Gjeldende smittevernregler:

  • Det skal ikke legges opp til aktivitet som medfører behov for fellestransport eller samkjøring
  • Hold 1 meter avstand til andre der det er mulig, bortsett fra dem du bor med, kjæresten din eller 1-2 faste kontakter om du bor alene.
  • Aktuelle regler se: https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

Natttur til Kvithovd

Kvithovd har tidligere vært et yndet sted for feiring av St Hans, mange eldre har derfor gode historier og minner å fortelle fra stedet. Nå tar vi oss en kveldstur ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Anne-Lise Kvåle