Høsttur på Gjendesheim m/yoga - 3 dagers

Fellestur

Fra dato
30. september kl. 11:00
Til dato
2. oktober kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Yoga
Arrangør
DNT Valdres
Turkode
Påmeldingsfrist 14. sep

En tur i fine høstfarger er helt fantastisk, og denne helgen legger vi turen til Gjendesheim i Jotunheimen. Gjendesheim, som ligger vakkert til ved Gjende, og er en av DNT sine eldste og mest besøkte hytter. Det har alltid vært et sted for fotturister som søker det enkle friluftslivet i norske fjell.

Denne helgen kombinerer vi flotte fotturer i nærområdet med mykgjørende yoga morgen og kveld. Nb! Kun 8 deltakere på denne turen.  

Program for helgens turer:

  • Fredag: Oppmøte ved Gjendesheim kl 11.00. Dagens tur går til Bessvatnet, 1370 moh, hvor vi kan nyte synet av Besshøe mens vi spiser medbragt matpakke. Denne turen er ca 7 km t/r.
  • Lørdag: har vi planlagt topptur til Bukkehåmåren, 1910 moh, en tur som byr på spektakulær utsikt og fotomotiv i fleng. Turen tar hele dagen og krever at du er i god fysisk form, men det blir tid både til å nyte matpakka og ta bilder.
  • Søndag: tar vi båten over Gjendeosen og går den relativt korte turen til toppen av Gjendehøe, 1257 moh. Turen, som er beregnet til 2-3 timer er lettgått og vi belønnes med nydelig utsikt over Gjende, Besseggen og de omkringliggende fjellene.

Turen avsluttes ved retur til Gjendesheim.

Yogaen: Fredag og lørdag kveld blir det rolig meditativ yoga for bedre søvn.

Lørdag og søndag morgen innledes med energigivende yoga før frokost. Du trenger ingen forkunnskaper eller erfaring med yoga fra før, men blir guidet gjennom øvelsene på en trygg og rolig måte.

Pris: 2540 kr for overnatting i dobbeltom, middag fredag og lørdag kveld, frokost og niste lørdag og søndag, samt yoga morgen og kveld. Vipps til #742140 for "Deltakelse aktivitet DNT Valdres" og skriv hvilken aktivitet/tur det gjelder.

Påmelding til Linda Wickstrøm, eli-wic@oline.no, med fullt navn, telefonnummer, e-postadresse , samt ev allergier, innen 14/9.

Depositum på 500 kr betales ved påmelding.

Utfyllende informasjon og pakkeliste kommer få dager etter påmeldingsfristen.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linda Wickstrøm
  • Nina Horn Steindebakken