Ny og enda bedre medlemsfordel

Foto: Marius Dalseg Sætre

Enda en god grunn til å bli medlem i DNT. Gjensidige gir deg nå inntil 26 % rabatt på flere forsikringer.

Vi tror at gode fritidsopplevelser blir enda bedre hvis vi føler oss trygge og godt forberedt. God planlegging inkluderer derfor også utvalgte forsikringer for ditt friluftsliv. Nå får alle DNT-medlemmer nye og enda bedre medlemsfordeler fra Gjensidige.

Spesialrabatt for DNT-medlemmer på fire utvalgte fritidsforsikringer:

• Reise PlussReise

Pluss er en helårs reiseforsikring som gjelder på alle små og store turer i inn- og utland, året rundt. Du velger selv om forsikringen bare skal gjelde deg eller hele familien.

• Fritidsbolig Pluss-forsikring

Denne forsikringen gir blant annet feriegaranti, med inntil 50 000 kroner utbetalt til alternativ ferie hvis hytta ikke kan benyttes i ferien på grunn av en skade Gjensidige dekker.

• Båt Pluss-forsikring

I Båt Pluss - forsikringen gir Gjensidige også feriegaranti, med inntil 1500 kroner utbetalt per dag i inntil 14 dager til alternativ ferie hvis båten ikke kan brukes i ferien på grunn av en skade Gjensidige dekker.

• Hundeforsikring

Hundeforsikringen gjelder over hele verden, og vi anbefaler dekning for død (tap av hund) og veterinærutgifter for alle hunder – uansett rase og bruksområde.

Gode forberedelser, kunnskap og godt turfølge legger grunnlaget for optimale tur- og naturopplevelser, i all slags vær og på all slags føre. Om noe likevel skulle skje, er det godt å ha gjennomtenkte og helhetlige fritidsforsikringer i bakhånd.

Skrevet av Jørgen Wangensteen 9. september 2015